Skönhetstips och vägen Till ett trivsamt yttre

Pratar vi skönhet ligger allt i betraktarens ögon. Det är därför svårt att säga vad skönhet faktiskt är, då alla personer tycker olika. Skönhet handlar därför om olika delar som tillsammans skapar en helhet. Det spelar dock ingen roll hur perfekt hy du har, hur snyggt hår du har eller om du har en snygg kropp. Skönhet börjar inifrån och det finns inget som är perfekt.

Däremot kan du få skönhetstips på hur du kan ha din makeup, hur du får volym i håret och vilken typ av kräm du bör använda.

Läs Mer

3 bra skönhetstips för en bättre känsla

Skönhetstips hår – Inpackning och kisel

Den dyraste inpackningen för ditt hår kanske inte är den bästa. Ett råd är att värma en handduk i mikron i några sekunder och låt en inpackning verka under denna. Ett annat tips är att äta mycket Kisel. Ett ämne som hjälper din kropp att producera nytt och starkt hår.

Läs mer om hårtips här!

Skönhetstips hud – Produkter för just din hy

Har du känslig hy? Då bör du söka upp vilken produkt som passar just dig. Viktigt att hitta en kräm som ger din hy bästa möjliga effekt. Använd gärna lavendel eller rosenblad för en lugnande effekt.

Läs mer om hudtips här!

Skönhetstips Naglar – En färgglad förändring

Vi är många som gillar att piffa till naglarna för att få en annorlunda touch. Vill du få nagellacket att torka snabbare? Doppa då fingrarna i kallt vatten precis efter du målat på färgen och smörj sedan in naglarna och nagelbanden i olja.

Läs mer om nageltips här!

Kändisars bästa skönhetstips

Det är alltid trevlig att få skönhetstips. Dels för inspirationen och för att du ska kunna växla mellan vad du tycker är snyggt och känns bekvämt. Nedan kommer tips på vad vissa kändisar har för tips för just dig!

Kim Kardashian

Kims hemlighet bakom hennes långa ögonfransar är att hon mixar flera olika mascaror och inte bara använder en. Läs mer!

Cara Delevingne

Byter ständigt mellan olika skönhetsprodukter. Våga därför släppa den du har och testa nytt!

Lauren Conrad

Laurens hemlighet för ett friskt och snyggt hår är att byta det varma vattnet mot iskallt vatten. Det är hennes tips för ett perfekt svall.

Leighton Meester

Meester hävdar att nyckeln till en perfekt hy är träning och rätt kost. Leighton ställer ofta produkter vid sidan och håller koll på vad hon äter istället.

Emma Watson

Det bästa skönhetsknepet enligt Emma är att inte stressa och hålla en låg stressnivå under en lång period.